Team Development for Sitecore (TDS)

Inmento Solutions er en certificeret træningspartner og reseller af Hedgehog Developments Team Development for Sitecore (TDS). TDS er et værktøj til Visual Studio som hjælper dit team med at arbejde bedre og mere effektivt sammen, når der skal udvikles Sitecore løsninger. Inmento Solutions leverer undervisning og træning i brugen af produktet og hjælper dig med at sætte det op og få det integreret i din udviklingsmetode.

Når man udvikler løsninger på Sitecore platformen opererer man med mange forskellige områder i en løsning – Dette inkluderer kode, Sitecores databaser og konfigurationer. Det kan være besværligt at sætte dit udviklingsmiljø med alle disse dele op, så dit team kan arbejde effektivt og samarbejde på en hensigtsmæssig måde. Hedgehog Development har udviklet et Visual Studio plugin, som fungerer som et perfekt værktøj, der samler alle delene i en løsning, så det er let at holde styr på de forskellige dele af dit konkrete Sitecore projekt. Med dette værktøj kan du få styr på Continous Integration, versionering af Sitecore indhold og templates, udviklingsmetode mv. Du kan læse mere om Team Development for Sitecore her.

Inmento Solutions er den første officielle træningspartner og reseller af TDS i Europa og med vores indsigt i produktet kan vi demonstrere mulighederne i TDS, hjælpe dig i gang eller leverer undervisning, som vil hjælpe dit Sitecore team til at blive mere effektive og arbejde bedre sammen.

Hvis du vil vide mere om Team Development for Sitecore eller de tjenester Inmento leverer, så kontakt os på info@inmento.dk.