Sitecore projekter og udvikling

I Inmento mener vi, at Sitecore er det rette valg som platform for din fremtidige webløsning. Sitecore er et modent og visionært CMS, som ikke sætter nogle grænser for hvad der er muligt. Med Inmento Solutsions som løsningspartner vil du sikre at Sitecore bliver udnyttet korrekt og at du bliver hjulpet igennem hele processen fra projekt initiering til dit projekt bliver en succes.

Hvorfor Inmento Solutions?

I Inmento har vi mange års erfaring med Sitecore og vi mener at platformen ligger et solidt fundament, for en god og brugervenlig webløsning. Sitecore er dog blot et fundament og oven på dette skal der bygges en løsning, der passer til dine behov.

A bad implementation of a good CMS is a bad solution

Det er ikke lige meget hvordan denne løsning bygges. Eftersom Sitecore ikke ligger nogle grænser for hvad der er muligt, kan man gå i mange forskellige retninger og det er ikke alle disse, der sikrer at din løsning er brugervenlig eller at Sitecore udnyttes optimalt. I Inmento har vi fokus på, at din løsning ikke er et enkelt projekt, der blot skal udføres. Vi ser en webløsning som en løbende proces, der skal ændres og tilpasses til nye teknologier og krav. Derfor mener vi, at din webløsning skal bygges gennem en solid base, som løbende kan udvides. Vi har fokus på at lytte til dine krav og idéer og guider dig med vores teknologiske indsigt igennem de tekniske muligheder, så du ikke skal foretage beslutninger i blinde.

Vi hjælper dig endvidere med at sikre at løsningen er brugervenlig for dine redaktører og hjælper dig i gang med de forskellige værktøjer i Sitecore. Dette kunne eksempelvis være personalisering gennem Sitecore DMS eller håndtering af e-mail kampagner gennem Sitecore ECM.

Du skal vælge Inmento som implementeringspartner fordi:

  • Vi har mange års erfaring med Sitecore
  • Vi er den rette sparringspartner og rådgiver, når det kommer til teknologiske valg
  • Vi sikrer at din webløsning er brugervenlig og at dine redaktører lærer at bruge løsningen
  • Vi mener at dialog og ærlighed skaber det bedste samarbejde

Hvorfor Sitecore?

Sitecore CMS er et yderst modent produkt og et sikkert valg, hvis du ønsker et skræddersyet website eller webapplikation, der kører stabilt og performer godt. Produktet benyttes af mange store kunder verden over. Det gør det til et stabilt og pålideligt produkt, som du kan være sikker på, kan understøtte dine behov i en webløsning.

Sitecore er nemlig ikke blot et CMS; det er også bygget som en platform, der kan udvides og tilpasses. Dette gør systemet yderst fleksibelt og det kan bruges som grundlag til enhver webløsning.

Du skal vælge Sitecore fordi:

  • Sitecore er yderst fleksibelt og der er ingen grænser for hvad, der er muligt.
  • Sitecore kan skaleres i det uendelige og lige meget hvor mange besøgende du har eller forestiller dig du vil få, så kan Sitecore følge med.
  • Sitecore har rig mulighed for integration til andre systemer.
  • Sitecore er yderst brugervenligt og med den rette implementation, bliver det let for selv de redaktører, der ikke har en teknisk baggrund at redigere dit indhold.
  • Sitecore er førende i markedet og leverer udover selve CMS’et en lang række andre produkter, som optimerer din webstrategi.