Sitecore rådgivning

Hvis du har brug for sparring når det kommer til Sitecore, er Inmento Solutions det naturlige valg. Vores konsulenter har mange års erfaring med Sitecore og de kan hjælpe dig med at få dit projekt på rette spor – lige meget om det er i opstartsfasen eller om din løsning har kørt i et stykke tid.

Vi er specialister i Sitecore og når det kommer til rådgivning, opererer vi hovedsagligt indenfor tre forskellige områder:

 • Rådgivning om udvikling og arkitektur: Mangler du erfaringer med at bygge Sitecore løsninger? Så har du mulighed for at hyre os ind og rådgive jer i kortere perioder til at udfærdige arkitektur, lave code reviews mv.
 • Løsningseftersyn: Er du i tvivl om din Sitecore løsning er bygget godt op? Så bestil et eftersyn af din løsning. Efter vi har kigget din løsning efter i sømmene, vil du få en rapport der vurderer kvaliteten og giver dig en action list til hvordan den kan forbedres.
 • Performance og debugging: Har du et problem med din Sitecore løsning? Har du ofte nedbrud eller performer dit site ikke? Så få nogle af de mest erfarne Sitecore folk til at fejlfinde på løsningen.

Rådgivning om udvikling og arkitektur

Hvis du skal til at starte et Sitecore projekt op, er det en god ide, at få noget rådgivning fra nogle af de mest erfarne Sitecore ressourcer. Det er ofte billigere og lettere at komme rigtigt fra start, end det er at rette op på en løsning, hvor grundlaget ikke er defineret korrekt. Derfor anbefaler vi, at du får sparring i opstartsfasen.

Vi kan blandt andet hjælpe med at:

 • Definere arkitekturen i dit Sitecore projekt
 • Få opsat et udviklingsmiljø
 • Rådgivning om de forskellige Sitecore produkter
 • Få defineret en udviklingsmetode
 • Få assistance i serveropsætning
 • Rådgivning om best practices

Er du interesseret i rådgivning kontakt da info@inmento.dk og vi kan da tage en snak om dine behov.

Hvad er et løsningseftersyn?

Et løsningseftersyn burde være en naturlig del af et hvert webprojekt. Lige meget hvem der har udviklet din løsning, så bør du få nogle professionelle til at kigge det igennem og se om kvaliteten er i orden, eller om der er blevet træffet nogle beslutninger, der gør, at du afgrænser dig fra funktionalitet i Sitecore. Dette kan Inmento hjælpe jer med.

Et løsningseftersyn vil generelt tilpasses til dine behov. Hvis du eksempelvis døjer med performance problemer, vil der blive lagt specielt vægt på dette. Hvis du eksempelvis er i tvivl om din løsning har den rette kvalitet, vil vi fokusere på det aspekt.

Hvordan gør vi?

Et løsningseftersyn starter med et opstartsmøde, hvor vi sammen med dig identificerer fokuspunkter og det sikres at løsningen logger så mange informationer som muligt. Med logfiler og koden kan vi gennemgå løsningen med henblik på de fokusområder, vi er blevet enige om. Produktet er en rapport, hvor du får en action list til forbedringer.

Med et løsningseftersyn får du et klart og uvildigt tilstandsbillede af din løsning og du får en liste af punkter, som bør eller kan adresseres af os eller en anden implementeringspartner. Disse punkter er prioriteret og du har med rapporten i hånden et godt udgangspunkt for at få forbedret din løsning.

Hvis et du er interesseret i et løsningseftersyn kontakt da info@inmento.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Performanceoptimering og debugging

Har du en Sitecore løsning, der ikke kører optimalt? Vi kan hjælpe dig med at få håndteret dine problemer. Vores konsulenter har mange års erfaring med Sitecore og har et talent for fejlfinding i Sitecore løsninger. Denne konsulentydelse kan købes på timebasis og du bestemmer selv, om vi bare skal identificere udfordringer eller assistere i at få dem afhjulpet.

Vi kan blandt andet bistå i:

 • Optimering af performance på Sitecores backend
 • Identificering af flaskehalse, der gør at dit site kører langsomt.
 • Problemer vedrørende publicering
 • Identificering af årsager til nedbrud
 • Generel fejlfinding