Opgrader din Sitecore løsning nu

Sitecore har udviklet sig meget over de sidste par år og nyeste version indeholder en lang række forbedringer og tilføjelser. Har din organisation et website baseret på en ældre version af Sitecore, kan I med fordel opgradere – det er ikke så omkostningsfyldt, som du måske tror.

Ved at opgradere din Sitecore løsning opnår du en lang række fordele. Dette inkluderer:
 • Inline redigering:
  Med Sitecores nye inline redigering, får dine redaktører den ultimative brugervenlighed. Her redigerer de direkte i websitet, som de besøgende ser sitet. Derfor er det let, at få indhold til at se ud som man præcis ønsker. Dette er muligt med Sitecores nye Page Editor.
 • Performance forbedringer:
  Sitecore har gennem de sidste par år forbedret performance mærkbart og er din Sitecore løsning langsom, kan en opgradering måske hjælpe. Specielt er grænsefladen til redaktører forbedret markant.
 • Nye værktøjer inkl. Sitecore DMS: 
  Sitecore har lanceret en række værktøjer, som bedst fungerer med nyere versioner af Sitecore. Dette gælder blandt andet Sitecore Digital Marketing Suite og Sitecore Email Campaign Manager.  Ved at opgradere får du mulighed for at bruge disse marketing værktøjer.
 • Sikkerhed: 
  Som med så mange andre software produkter findes der løbende bugs og sikkerhedshuller. Med nyeste version af Sitecore sikre du din løsning bedre.

Selvfølgelig er der også en række andre fordele, som vi meget gerne tager en nærmere snak om.

Inmento har gode erfaringer med opgraderinger

Inmento hjælper jer meget gerne med opgraderinger. Vores medarbejdere har arbejdet med Sitecore siden version 5 og har derfor et indgående kendskab til, hvad der skal til for at opgradere en ældre Sitecore løsning. 

For at du kan vurdere, hvad du får ud af en opgradering og hvad omkostningerne er, arrangerer vi meget gerne et uforpligtende et møde om mulighederne og kommer gerne med et estimat på din løsning.

Kontakt os nu for at få mere at vide >>