Hvad laver vi?

Inmento Solutions konsulenter er yderst erfarne indenfor udvikling af webløsninger baseret på Sitecore platformen. Vores konsulenter har erfaringer fra nogle af de største løsninger i Danmark - såvel som i verdenen! Vi deler gerne disse erfaringer gennem en række forskellige ydelser, der kan sikre at dit webprojekt bliver en succes.

Sitecore projekter og udvikling

Inmento Solutions mener, at Sitecore er det rette valg som platform for din fremtidige webløsning. Sitecore er et modent og visionært CMS, som ikke sætter nogle grænser for, hvad der er muligt! Med Inmento Solutions som løsningspartner vil du være sikret en korrekt udnyttelse af Sitecore. Vi tager aktiv del i processen - fra projekt initiering til dit projekt bliver en succes!

Læs mere om Sitecore projekter med Inmento som implementeringspartner her

Sitecore rådgivning

Hvis du har brug for sparring omkring Sitecore, er Inmento Solutions det naturlige valg! Vore konsulenter har mange års erfaring med Sitecore, og de kan hjælpe dig med at få dit projekt på rette spor – lige meget om du befinder dig i opstartsfasen eller om din løsning har kørt i et stykke tid. Vi kan hjælpe dig med alt fra arkitektur og codereviews til udviklingsmetode og opsætning.

Læs mere om vores Sitecore rådgivning her

Undervisning i Sitecore

I Inmento Solutions mener vi, at en af de vigtigste faktorer, der sikrer at dit webprojekt bliver en succes, er uddannelse af de medarbejdere, der skal arbejde med løsningen! Derfor leverer Inmento Solutions uddannelsesforløb for både redaktører og udviklere. Med vores undervisning vil dine udviklere nå et højere kvalitetsniveau, og dine redaktører vil kunne udnytte løsningen bedre.

Læs mere om undervisning i Sitecore her

Team Development for Sitecore

Inmento Solutions er en certificeret træningspartner og reseller af Hedgehog Developments: Team Development for Sitecore (TDS). TDS er et værktøj til Visual Studio, som hjælper dit team med at arbejde bedre og mere effektivt sammen, når der skal udvikles Sitecore løsninger. Inmento Solutions leverer undervisning og træning i brugen af produktet, og hjælper dig med opsætning samt integration i din udviklingsmetode.

Læs mere om Team Development for Sitecore her