Book et omvendt gå-hjem-møde – det er gratis

Nu har du muligheden for at deltage i et gå-hjem-møde, inden du er på vej hjem. Inmento tilbyder omvendte gå-hjem-møder om Sitecore og webteknologier, hvor vi har tilpasset indholdet til netop dine behov.

Hvad er et omvendt gå-hjem-møde?

I Inmento har vi fået den ide at holde omvendte gå-hjem-møder. I stedet for at I skal tage ud til et stort møde, hvor I får generel viden, kommer vi forbi jer, til et møde hvor vi deler ud af vores viden målrettet lige netop jeres behov og er helt specifikke i forhold til jeres løsning – og det gør vi ganske gratis og uforpligtende.

Hvad sker der på et omvendt gå-hjem-møde?

I vælger emnet og ellers skal I bare læne jer tilbage og så kommer vi forbi og deler ud af vores viden. Vi tager udgangspunkt i jeres webløsning, så mødet er relevant for jer. Mødet vil oftest vare omkring en time og når vi er færdige, skulle I meget gerne sidde tilbage med en masse inspiration og idéer til hvordan I kan få mere ud af jeres webløsning og hvad der helt konkret skal til.

Hvilke emner kan vi vælge?

I denne omgang har vi valgt at fokusere på følgende emner, som I frit kan vælge i mellem:

 • Responsivt webdesign:
  På dette møde vil vi fortælle om hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med responsive webdesigns og hvordan du kan tilpasse dit nuværende website design, så det bliver optimeret til mobile enheder.
 • Den ultimative brugervenlighed for redaktører:
  Hvordan gør man Sitecore brugervenligt for redaktører og hvilke værktøjer er tilgængelige, så dine redaktører bliver gladere for Sitecore og bruger mindre tid på at opdatere indhold på jeres website. Hvad skal der til for at lige netop din løsning, kan gøres mere brugervenlig.
 • Kom i gang med personalisering og split testing:
  Med Sitecore er der endeløse muligheder for at personalisere dit website til brugeren og du kan let teste dit indhold, for at finde lige netop det, der giver den bedste konvertering. Men hvordan kommer du i gang med det og hvad kræver det af din Sitecore løsning? Få hjælp ved at booke dette omvendte gå-hjem-møde.
 • Hvad er nyt i Sitecore og hvordan får du opgraderet din løsning?:
  Der er sket meget med Sitecore de seneste par år og der er kommet mange nye features og forbedringer. Få et overblik på dette omvendte gå-hjem-møde, hvor vi også kigger på, hvad der kræves for at din Sitecore løsning kan opgraderes let og smidigt.
 • Sociale medier og Sitecore:
  Ikke mange ved hvad man kan med sociale medier i Sitecore og der er en lang række features, som I kan gøre brug af. På dette omvendte gå-hjem-møde viser vi jer mulighederne og tager en snak med jer om, hvad der skal til for at komme i gang med det.

Hvordan booker jeg?

Du booker ved at udfylde formularen på siden her