Hvem er vi?

Inmento Solutions blev grundlagt i april 2011 af Jimmi Lyhne Andersen og Jens Mikkelsen. Begge har mange års erfaring med Sitecore og grundlagde firmaet med en vision om, at hjælpe kunder igennem komplekse Sitecore projekter på en tryg og sikker måde.

Inmento Solutions er grundlagt i april 2011 af Jimmi Lyhne Andersen og Jens Mikkelsen. Begge har mange års erfaringer med Sitecore og grundlagde firmaet med en vision om, at hjælpe kunder igennem komplekse Sitecore projekter på en tryg og sikker måde.

Inmento Solutions tror på en iterativ proces, hvor du som kunde altid er med! Således kan du tage de rette forretningsmæssige beslutninger, med os som sparring på de tekniske aspekter. Igennem den iterative proces kommer du længst med din webløsning, og kan løbende tilpasse organisationen til nye teknologier og metoder.

Vi tror på, at internettet udvikler sig i en retning, hvor hjemmesider, og webløsninger generelt, vil være tilpasset brugeren.

  • Personalisering
  • Kontekstafhængig hjælp og søgning
  • Weboptimering mv.

er koncepter, som vil dominere fremtidige webløsninger. Men det kan være en stor udfordring, at komme i gang med det hele på én gang! Vi mener derfor, at disse nye tilgange bør tages i brug ad flere omgange! Dette sikrer, at din organisation og dine medarbejdere kan tilpasse sig løbende. Vi står dedikeret til at hjælpe og rådgive dig om teknologier og løsninger, og hvordan disse kan få den optimale effekt i din organisation.

Vi mener, at Sitecore CMS er en utrolig stærk platform til næsten alle behov inden for web-verdenen, og vi arbejder udelukkende med Sitecore. Med tillægsprodukter, som Sitecore Online Marketing Suite (Sitecore OMS - nu kendt som DMS) og Email Campaign Manager (Sitecore ECM), giver Sitecore dig muligheden for, at bevæge dig ind i fremtidens internet. Personalisering, A/B testing mv. er nu en mulighed i et konsolideret system. Vi kan hjælpe Jer med at komme i gang med disse teknologier. Tage Jer i hånden igennem hele processen samt sikre, at I kommer sikkert igennem projektet.