MASCOT lancerer nyt responsivt website udviklet af Inmento

MASCOT er en dansk virksomhed og har som mission at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Derfor var det vigtigt at deres website afspejlede dette og Sitecore blev valgt som platform og Inmento Solutions som implementeringspartner.
Mascot International A/S producerer og sælger arbejdstøj verden rundt og har brug for en stærk online profil, hvor deres produkter vises frem. De har derfor lanceret et nyt website baseret på Sitecore CMS og Inmento Solutions har stået for implementeringen.

Produktsøgning på MASCOT.dkOm samarbejdet udtaler Online Marketing Manager hos MASCOT Rune Boa Nielsen:

”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Inmento. Det er min klare opfattelse, at vi har fået en løsning, der er implementeret efter ”Sitecore Best Practice”. Erfaring har vist os, at det kan man ikke være sikker på hos alle Sitecore partnere!

Vi har bevæget os på ny grund med Responsive Design og jeg synes Inmento har løst det godt. Samtidig har jeg oplevet det som en fordel, at det er et mindre firma. Der er ikke nogen projektleder man skal igennem – men jeg kommunikerer direkte med den person der kender teknikken og skal implementere det. Det giver effektiv og kvalificeret kommunikation under projektforløbet.”

Sitet indeholder en lang række spændende funktioner og du kan besøge det her. Sitet indeholder blandt andet:

Responsivt design

Flere og flere af mascot.dk’s besøgende benytter en mobiltelefon eller anden device med en mindre skærm. Derfor har Inmento implementeret sitet, så det er responsivt og på den måde servicerer mobile besøgende.

Avanceret produktsøgning

På sitet er det vigtigt at brugeren let kan finde præcis det produkt, de har brug for. Derfor har Inmento implementeret en avanceret produktsøgning, som giver brugeren mulighed for at søge og filtrere i MASCOTs produktpalette.

Mange forskellige sprog

Eftersom MASCOT sælger deres produkter i mange forskellige lande, var det vigtigt, at sitet understøttede mange forskellige sprog og Inmento har implementeret en løsning, der automatisk identificerer hvorfra brugeren kommer og indstiller sproget herefter.