2012

Inmento har leveret et løsningseftersyn til Seeatre.com

20. juni 2012

Seeatre logoSeeatre.com oplevede nogle udfordringer med deres Sitecore løsning og ønskede professionel sparring til hvordan, de kunne komme videre med deres løsning og få et bedre site i fremtiden. Derfor har Inmento udarbejdet en rapport til Seeatre.

Inmento leverer løsningseftersyn til MT Højgaard

1. juni 2012

MT Højgaard har en kompleks multisite løsning baseret på Sitecore og ønskede i den forbindelse rådgivning om kvalitet og processer involveret i sådanne en løsning. Derfor har Inmento Solutions leveret et løsningseftersyn og rådgivet MT Højgaard.

Ansat i Inmento anerkendt som Sitecore MVP

10. april 2012

Sitecore MVPFor anden gang i træk er en af Inmento Solutions ansatte blevet udmærket med titlen Sitecore Most Valuable Professional (MVP).

Inmento præsenterer Sitecore på Microsoft konference

19. februar 2012

Jimmi præsenterer Sitecore CEPDen 16. og 17. februar 2012 var Inmento i Haag i Holland for at give et par præsentationer omhandlende Sitecore på Microsoft konferencen Techdays 2012.

Inmento præsenterer Sitecores Unified Page Editor på SUVG

12. januar 2012

Sitecore Users Virtual GroupD. 18. januar præsenterer Inmento Solutions på Sitecore Users Virtual Group (SUVG). Vores præsentation vil omhandle hvordan udviklere kan sikre at det website de udvikler, understøtter Sitecores nye user interface Unified Page Editor. Dette user interface gør det meget lettere og intuitivt for redaktører at oprette og ændre indhold i Sitecore.