2011

Inmento præsenterede på Sitecore User Groups

20. november 2011

Sitecore logoD. 16. og 17. november præsenterede Inmento Solutions på to forskellige Sitecore User Groups i England. Præsentationerne handlede om Team Development for Sitecore – et produkt der øger dit Sitecore teams produktivitet, hjælper jer til en bedre udviklingsmetode og automatiserer deployment.

Inmento Solutions leverer Sitecore undervisning i Japan

12. september 2011

Sitecore Japan Office LogoPå forespørgsel fra Sitecore Japan har Inmento Solutions været i Japan for at levere undervisning til en række forskellige Sitecore partnere i Tokyo. Undervisningen strakte sig over to dage og var til dels en række præsentationer fra Inmento’s side og til dels interaktiv hands-on træning.

Inmento og Hedgehog Development indgår partnerskab

16. maj 2011

Hedgehog developmentInmento Solutions og Hedgehog Development har i dag indgået et partnerskab. Som Hedgehog Developments partner, kan Inmento nu sælge og undervise i Hedgehog’s produkt Team Development for Sitecore (TDS). TDS er et værktøj til Visual Studio som giver dine Sitecore udviklere bedre muligheder for at arbejde sammen.

Inmento og Sitecore indgår partnerskab

28. april 2011

Sitecore logoI dag har Inmento Solutions indgået et strategisk partnerskab med Sitecore. Med dette partnerskab vil det være muligt for Inmento at bibeholde og udvikle sin ekspertviden indenfor Sitecore.

Inmento indgår samarbejde med SEAS-NVE

6. april 2011

I dag har Inmento Solutions indgået i et samarbejde med SEAS-NVE, hvor Inmento skal levere Sitecore udviklings- og arkitektressourcer til et nyt website baseret på Sitecore. Inmento skal hjælpe SEAS med at definere arkitekturen og hjælpe med at udvikle på løsningen.

Inmento Solutions grundlagt

1. april 2011

LogoDen 1. april 2011 var dagen hvor Inmento Solutions blev grundlagt af Jimmi Lyhne Andersen og Jens Mikkelsen. Inmento Solutions leverer ekspertviden, konsulentydelser og webprojekter indenfor Sitecore verdenen.