Nyheder

Er du vores nye webudvikler?

26. maj 2014

LogoVi søger en ny skarp webudvikler til vores lille team - er det dig?

Studieskolen lancerer nyt responsivt website udviklet af Inmento

20. februar 2014

Studieskolen logoStudieskolen leverer sprogkurser i fremmedsprog såvel som dansk undervisning for udlændinge. Mange af deres brugere tilgår sitet fra mobile enheder og Inmento har derfor udviklet et nyt responsivt website til dem.

Ansat i Inmento anerkendt som Sitecore MVP

21. januar 2014

Sitecore MVPFor tredje gang i træk er en af Inmento Solutions ansatte blevet udmærket med titlen Sitecore Most Valuable Professional (MVP).

Inmento indgår aftale med Studieskolen om nye responsivt website

10. oktober 2013

Studieskolen logoInmento har indgået en aftale med Studieskolen om udvikling af et nyt responsivt website. Websitet skal bygges på Sitecore og for at imødekomme det store antal brugere, der benytter mobileenheder, vil sitet bygges responsivt.

MASCOT lancerer nyt responsivt website udviklet af Inmento

1. oktober 2013

MASCOT LogoMASCOT er en dansk virksomhed og har som mission at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Derfor var det vigtigt at deres website afspejlede dette og Sitecore blev valgt som platform og Inmento Solutions som implementeringspartner.

Inmento præsenterer på første møde i Dansk Sitecore User Group

9. august 2013

Sitecore logoDen 21. august skal Inmento præsentere på det første møde i Danmarks nye Sitecore User Group. Denne gang vil Inmento fortælle om Engagement Plans i Sitecore. Engagement Plans er et yderst potent marketingsværktøj som er en del af Sitecore DMS.

Inmento leverer Sitecore assistance til GN Jabra

1. august 2013

Jabra logoGN Jabra er en global producent af innovative headset- og speakerphone løsninger og benytter Sitecore som platform for deres globale website. I den forbindelse har Inmento leveret konsulentydelser, da Jabra havde brug for assistance i forbindelse med diverse optimeringer og forbedringer.

Inmento Solutions præsenterede TDS på Sitecore Developer Days

1. maj 2013

Sitecore logoDen 26. april præsenterede Inmento Solutions på Sitecore Developer Days i Sverige. Denne gang omhandlede præsentationen Team Development for Sitecore – et uundværligt værktøj for Sitecore udviklere.

Inmento indgår aftale om konsulentbistand til YouSee

29. januar 2013

YouSee logoYouSee og Inmento har indgået en aftale om konsulentbistand i forbindelse med deres Sitecore løsning. Inmentos erfarne Sitecore konsulenter skal hjælpe YouSee med en række konkrete opgaver.

Inmento har leveret et løsningseftersyn til Seeatre.com

20. juni 2012

Seeatre logoSeeatre.com oplevede nogle udfordringer med deres Sitecore løsning og ønskede professionel sparring til hvordan, de kunne komme videre med deres løsning og få et bedre site i fremtiden. Derfor har Inmento udarbejdet en rapport til Seeatre.

Inmento leverer løsningseftersyn til MT Højgaard

1. juni 2012

MT Højgaard har en kompleks multisite løsning baseret på Sitecore og ønskede i den forbindelse rådgivning om kvalitet og processer involveret i sådanne en løsning. Derfor har Inmento Solutions leveret et løsningseftersyn og rådgivet MT Højgaard.

Ansat i Inmento anerkendt som Sitecore MVP

10. april 2012

Sitecore MVPFor anden gang i træk er en af Inmento Solutions ansatte blevet udmærket med titlen Sitecore Most Valuable Professional (MVP).

Inmento præsenterer Sitecore på Microsoft konference

19. februar 2012

Jimmi præsenterer Sitecore CEPDen 16. og 17. februar 2012 var Inmento i Haag i Holland for at give et par præsentationer omhandlende Sitecore på Microsoft konferencen Techdays 2012.

Inmento præsenterer Sitecores Unified Page Editor på SUVG

12. januar 2012

Sitecore Users Virtual GroupD. 18. januar præsenterer Inmento Solutions på Sitecore Users Virtual Group (SUVG). Vores præsentation vil omhandle hvordan udviklere kan sikre at det website de udvikler, understøtter Sitecores nye user interface Unified Page Editor. Dette user interface gør det meget lettere og intuitivt for redaktører at oprette og ændre indhold i Sitecore.

Inmento præsenterede på Sitecore User Groups

20. november 2011

Sitecore logoD. 16. og 17. november præsenterede Inmento Solutions på to forskellige Sitecore User Groups i England. Præsentationerne handlede om Team Development for Sitecore – et produkt der øger dit Sitecore teams produktivitet, hjælper jer til en bedre udviklingsmetode og automatiserer deployment.

Inmento Solutions leverer Sitecore undervisning i Japan

12. september 2011

Sitecore Japan Office LogoPå forespørgsel fra Sitecore Japan har Inmento Solutions været i Japan for at levere undervisning til en række forskellige Sitecore partnere i Tokyo. Undervisningen strakte sig over to dage og var til dels en række præsentationer fra Inmento’s side og til dels interaktiv hands-on træning.

Inmento og Hedgehog Development indgår partnerskab

16. maj 2011

Hedgehog developmentInmento Solutions og Hedgehog Development har i dag indgået et partnerskab. Som Hedgehog Developments partner, kan Inmento nu sælge og undervise i Hedgehog’s produkt Team Development for Sitecore (TDS). TDS er et værktøj til Visual Studio som giver dine Sitecore udviklere bedre muligheder for at arbejde sammen.

Inmento og Sitecore indgår partnerskab

28. april 2011

Sitecore logoI dag har Inmento Solutions indgået et strategisk partnerskab med Sitecore. Med dette partnerskab vil det være muligt for Inmento at bibeholde og udvikle sin ekspertviden indenfor Sitecore.

Inmento indgår samarbejde med SEAS-NVE

6. april 2011

I dag har Inmento Solutions indgået i et samarbejde med SEAS-NVE, hvor Inmento skal levere Sitecore udviklings- og arkitektressourcer til et nyt website baseret på Sitecore. Inmento skal hjælpe SEAS med at definere arkitekturen og hjælpe med at udvikle på løsningen.

Inmento Solutions grundlagt

1. april 2011

LogoDen 1. april 2011 var dagen hvor Inmento Solutions blev grundlagt af Jimmi Lyhne Andersen og Jens Mikkelsen. Inmento Solutions leverer ekspertviden, konsulentydelser og webprojekter indenfor Sitecore verdenen.